VU Østfyn

11. maj 2022

VU ØSTFYN ER VENSTRES UNGDOMS AFDELING I NYBORG OG KERTEMINDE. I VU KÆMPER VI FOR ET MERE LIBERALT SAMFUND, BL.A. VED AT GÅ IND FOR KORTERE SKOLEDAGE, AKTIV DØDSHJÆLP OG LAVERE SKAT. VENSTRES UNGDOM GIVER DIG MULIGHED FOR AT MØDE EN MASSE ANDRE UNGE, SAMTIDIG MED AT DU BLIVER KLOGERE PÅ SAMFUNDET OG LÆRER EN MASSE OM POLITIK.

I VU ØSTFYN HOLDER VI OPLÆG HVER ANDEN TORSDAG. VI HOLDER TIL PÅ BIRKHOVEDSKOLEN I NYBORG, også holder vi til i kertemiden sejlklub. vi skifter hvEr anden med at være værd sted.

HER HØRER VI SPÆNDENDE OPLÆG OM DET DER RØRER SIG PÅ DEN POLITISKE SCENE HERHJEMME OG UDE I VERDEN.

VI HAR OGSÅ SOCIALE ARRANGEMENTER, HVOR VI F.EKS. LAVER BÅL PÅ STRANDEN ELLER SPILLER BRÆTSPIL - OG SÅ HOLDER VI DE FEDESTE FESTER ET PAR GANGE OM ÅRET. VORES ARRANGEMENTER SAMLER FORENINGEN OG ER MED TIL AT SKABE DET STÆRKE SAMMENHOLD VI HAR.

SOM MEDLEM AF VU ØSTFYN, FÅR DU EN MASSE NYE VENNER OG BEKENDTSKABER, DU FÅR OGSÅ ET STORT NETVÆRK I HELE LANDET, DA VU OGSÅ HAR NATIONALE KURSER, STUDIETURE. DU FÅR EN MASSE NY VIDEN, KOMPENTENCER SOM DU KAN BRUGE I SKOLEN, I GYMNASIET OG SENERE I LIVET.

I VU ØSTFYN ARBEJDER VI TÆT SAMMEN MED DE ANDRE FYNSKE FORENINGER, vi TAGER TIT TIL HINANDENS OPLÆG.  SOM MEDLEM FÅR DU UDVIDET DIN HORISONT, UDFORDRET DINE HOLDNINGER OG SKÆRPET DINE DEBATEGENSKABER.

DU ER ALTID VELKOMMEN I VU ØSTFYN!

HAR DU LYST TIL AT MELDE DIG IND I VU ØSTFYN, SKAL DU BARE FØLGE DETTE LINK:
HTTPS://VU.MEMBERSITE.DK/MEMBERSHIP/BUYMEMBERSHIP 

Med venlig hilsen

Carl Emil Aasland Winther.  

Lív Ásta Davíðsdóttir Holst Nielsen


 i kan følge os facebook og instagram

FACEBOOK: HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/VU-%C3%98STFYN-141513729309238/

instagram: https://www.instagram.com/vuoestfyn/