Folketingskandidaten

7. september 2023


Venstre i Nyborg kredsen (Nyborg og Kerteminde kommuner) har afholdt opstillingsmøde på Nyborg Strand den 6. september kl. 19.00. På mødet blev Marlene Ambo-Rasmussen valgt som kredsens folketingskandidat.

Marlene Ambo-Rasmussen, født 14. marts 1986 i Magleby, Langeland, datter af gårdejer Niels August Ambo Rasmussen og fhv. revisorassistent og social og sundhedsassistent Vita Mie Bruus Rasmussen. Har to børn, Aksel og Agnes.

Marlene har været folketingsmedlem for Venstre i Fyns Storkreds, 5. juni 2019 – 1. november 2022, og har været social- og handicapordfører, familieordfører og trivselsordfører.

Marlene har en bacheloruddannelse i erhvervsjura og erhvervsøkonomi fra Syddansk Universitet, og er markedsføringsøkonom, fra Tietgen Business College.

Marlene er for tiden medlem af byrådet i Odense medlem af først børne- og ungeudvalget siden 2017og nu af Beskæftigelses- og Socialudvalget. Marlene var domsmand ved byretten, Fyn, 2016 -2019.

I Venstre i Nyborg kredsen er vi stolte af at kunne præsentere en folketingskandidat med et så flot politisk CV. Vi glæder os til samarbejdet i den kommende valgkamp og ser frem til at Østfyn forhåbentlig får sit eget folketingsmedlem ved det kommende valg.

 

Yderligere spørgsmål kan rettes til:

Marlene Ambo-Rasmussen
folketingskandidat vor Venstre i Nyborg Kredsen
Tlf.: 31144565 eller mail: [email protected]

 

Flemming Kjærulf

kredsformand for Venstre i Nyborg kredsen

Tlf: 53830053 eller mail:

[email protected]